Köpvillkor

Våra köpvillkor gäller för alla besökare på hemsidan och kunder till Madeleine Wideland Designs. Genom att acceptera dessa villkor ingår du avtal med Madeleine Widelands Designs, Täppgatan 33, 15134 Södertälje, Sverige. Det är köparens ansvar att ta del av och acceptera villkoren innan ett köp görs. Genom att göra en beställning ingår du ett avtal med oss och accepterar våra köpvillkor. Madeleine Wideland Designs förbehåller sig rätten att ändra i villkoren vid behov. Ändringar vi gör efter det att du gjort en beställning kommer inte att påverka din beställning om det inte är ett lagkrav.

Gällande lagar

Våra köpvillkor och eventuella meningsskiljaktigheter i anknytning till dessa , eller vid användande av hemsidan eller vid köp från hemsidan är ställt under svensk lag. Vid det tillfälle som Madeleine Wideland Designs skulle ändra eller lägga till något i villkoren så ombeds du att acceptera endast de villkor som gäller vid det tillfälle du lägger din order.

Rättigheter

Alla rättigheter, inklusive copyrights, tillhör Madeleine Wideland Designs. All användning av denna hemsida och dess innehåll, inklusive kopiering eller sparande av delar eller hela sajtens innehåll annat för ditt privata, icke.kommersiella bruk är förbjudet utan vårt medgivande.

Beställningar

När du gör din beställning och kommer till betalningsdelen kan du gå igenom din order, inklusive pris med moms och fraktkostnad. Där kan du även göra ändringar om önskvärt. Genom att bekräfta din beställning är du förbunden till din beställning och de villkor som gäller är därmed uppfyllda. Vänligen notera att beställningen inte kan genomföras om Madeleine Wideland Designs inte kan bekräfta de betalnings- och fraktuppgifter du angivit. När du gjort din beställning får du direkt en bekräftelse på skärmen och per epost. Denna bekräftelse är ett kvitto på din order. Ett digitalt fraktbesked skickas via epost när din produkt lämnar vårt lager. Detta är en bekräftelse på din leverans.

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avboka en beställning i händelse av att lagersaldot varit felaktigt i den stund du gör din beställning.