Personuppgifter

Madeleine Wideland Designs är ansvarigt för att hantering av personuppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddslagar (GDPR). När du beställer från oss godkänner du att vi sparar och använder dina uppgifter i vår verksamhet med syfte att uppfylla den servicegrad du förväntar dig av oss.

Du har rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig och om du anser att den är felaktig eller irrelevant kan du begära att vi korrigerar, ändrar eller tar bort från vårt register. Om så är fallet, kontakta vår kundtjänst. Vi ger aldrig ut information till tredje part.

Alltså. den här årstiden.

Det finns nog ingen designer eller kreatör överhuvudtaget som inte inspireras av naturen på ett eller annat sätt. Häromdagen var jag ute på min dagliga promenad i stan och det är nästan så man ramlar omkull av allt som spricker ut och blommar just nu. Maj i Sverige är heeelt gudomligt och det gäller att fånga så mycket som möjligt av denna korta, intensiva tid. Det är också rätt fantastiskt att bo mitt i en stad och ändå se och uppleva så många underverk!